Strender

Strender i Antibes og Juan les Pins

Strandlivet Juan les Pins er kjent for å ha blant de fineste strendene på Alpes Maritimes kysten.

StrenderFra huset er det 1,2 km – omlag 15 minutters gange – til stranden i Juan les Pins, og omtrent det samme til Salis-stranden på Antibes-siden. Vi er selv mest på Juan-stranden, men det er ok å kunne variere litt. Også, vindforholdene er ofte ulike, d.v.s. de dagene det er mye vind i Juan, er det ofte roligere på Antibes-siden (og motsatt).

Juan les Pins er kjent for å ha kanskje de fineste strendene på Alpes Maritimes kysten så det er jo et naturlig utgangspunkt. Det kryr av “Plage Privée”-strender, men om man ikke er avhengig av liggestoler hver dag er de offentlige strendene et godt alternativ.

Hvis man ønsker å leie strandstoler så anbefales det å reservere det med en gang man kommer ned, spesielt i høysesongen og spesielt dersom man ønsker å ligge helt ned mot havet (Bord de la mer).
Vi liker ofte å ligge på den lille offentlige stranden/fiskebryggen nedenfor Cafe de la Plage.

Når vi leier stoler velger vi ofte Douce Plage, en koselig privat strand. God mat, hyggelig service. Åpner i påsken og holder åpen til oktober! Ligger nærmest Cafe de la plage.

Om man ønsker forandring er det også flotte strender på Antibes-siden, spesielt Salis-stranden med flott utsikt mot gamlebyen, Nice og fjellene bak. Rundt Cap d’Antibes finnes det også mange små strender og klipper hvor man kan nyte dagen. Den store offentlige stranden nedenfor Festival-senteret i Cannes kan også anbefales om man vil ta en tur dit (7 minutter med tog).