Sport

Sports aktiviteter

  • Gorges du Verdon er Europas svar på Grand Canyon med 1,000 forskjellige tur- og klatreruter i et fantastisk natureventyr. Ypperlige kano, kayakk og rafting-muligheter. Kun 1,5 times kjøretur fra Antibes til Gorges du Verdon. Har du mulighet overnatter du i Moustiers-Sainte-Marie, en fantastisk fjellby over innsjøen.
  • En kortere tur, men som også er fantastisk canyon opplevelse, er Gorges du Loup. Ligger like ved Gourdon og byr på flotte naturopplevelser hvor man kan bade i fjellklart og friskt vann, eller rett og slett  bodysurfe med drakt ned elven.
  • Ski – det er faktisk mange flotte skisteder bare en drøy times kjøretur fra Middelhavet, for eksempel Isola2000 eller Auron; 1,5t kjøring og 97 km nord for Nice med 120km løyper, 46 nedfarter 1600-2900 m.o.h.!www.isola2000.com – www.auron.com Bakkene er åpne fra begynnelsen av desember og ut april. Vi pleier i påsken å stå på ski noen dager og ligge på stranden hvis været tillater det andre dager, drømmepåske spør du oss! Se under for ytterligere info:
  • Fransk toppfotball i Monaco eller Nice

Golf

Spiller du golf er Antibes et perfekt utgangspunkt for å holde swingen vedlike med en rekke flotte 18-hullsbaner i umiddelbar nærhet, for eksempel i Biot, Mandeliu, Grasse, Mougins, Opio, og Valbonne – bare i Sophia Antipolis parken (15min) finnes det 3 golfbaner.  Med et behagelig, tørt og solrikt vinterklima er det supert å spille i sør-Frankrike året rundt. Priser og tilgjengelighet er også normalt bra.

Se linken under for nærmere presentasjon av noen av banene:
www.guideriviera.com/golf

Royal Mougins: 424, Avenue du Roi, Mougins, tel +33 4 92 92 49 69. Utsøkt golfbane litt nord for Cannes. Ikke billig, men lunchen på den eksklusive klubben er i en del av pakken når du spiller :o))

Monte Carlo Golf Club: Route du Mont-Agel, +33 4 92 41 50 70. Utsikten blir ikke bedre enn dette, 900 m over havet og utsikt over palassene i Monaco.

Golf School, Route d’Antibes tel + 33 4 93 65 05 65. I nærheten av Biot finner du flotte treningsmuligheter!