Shopping

Gry’s Shopping Guide

Aktiviteter - Shopping 1Shopping i Antibes

Grand Casino supermarked ligger ut porten og til høyre 400m, her finner du det aller meste av dagligvarer.

Carrefour finnes ved A8-krysset ved Antibes avkjørselen. Med sine 79 betalingskasser og ostedisk som en gjennomsnittlig Rimi er herlig, men ganske kaotisk. Har man bil er det veldig greit å kjøpe inn mat i begynnelsen av ferien her. Ikke langt fra Carrefour ligger den nye (flyttet i fjor) megasportsbutikk Decathlon, trenger man sportsklær eller joggesko kan man gjøre noen kupp i forhold til i Norge.

Ellers er det en rekke fine små klesbutikker i sentrum av Juan les Pins, og kule klokker og solbriller finner man garantert. Det er 2 kvartaler som er populært så det er lett å finne frem. Det er ikke store områdene, men de har noen kupp der.

Min favoritt: Tarzan et Jane, 4 Avenue de Gud de Maupassant. Masse kjempekule dongeri og topper! Sko har de noen få utgaver av. Husk taxfree. Det kan bli dyrt :o)

Shopping i Cannes

Cannes er suverent med Rue d’Antibes som utgangspunkt finner man billige herligheter som: Zara, Mango, La City, Etam, Tara Jarmond etc. Designer-butikkene ligger på rekke og rad på La Croisette.

Zara Cannes, kan nesten ikke beskrives. Undertegnedes favoritt butikk, hvor du får alt til en billig penge. Spesielt til barn liker jeg Zara. Billigere enn H&M. Har det meste. En elegant og koselig butikk. Husk å handle alt på en dag slik at du får tax-free 15 % rabatt som enkelt blir refundert på ved å få stempel på flyplassen og sett på kredittkortnummet så er pengene refundert innen 2-3 mnd.

Aktiviteter shopping 2Pimkie Cannes: Ligger i rue d’Antibes rett etter Zara. Veldig billig. Har tøffe topper og små søte kjoler til stranden. Ikke all verdens kvalitet, men hva gjør det når det er bare en topp til 50 kroner som skal imponere om sommeren.

Du Pareil Au Même: rue du mchal foch, liten sidegate til rue d’antibes. Verdt et besøk for alle foreldre med barn mellom 0-12 år. Særdeles billige og fine sko. Kjøper kule støvler og tøfler til barna der hvert år for under 100 lappen. Har masse fine klær til barn. Billigere enn H&M og med bedre kvalitet. Glade farger!

Alana Brooklyn: 13 rue CDT André. Kul butikk ikke langt fra Cinquanta. Har merkeklær som D&G, Gucci etc. som du også betaler for! Hyggelig dame med god smak.

Mango, rue D’Antibes 84. Ligger i enden av favoritt handlegaten. Prisene er det morsomste i forhold til Norge. Ryddig kul butikk. Legger opp/ned bukser for en veldig billig penge. Må tilbake da, men det er det verdt for oss uten sømfag.

Morgan Cannes ligger litt lenger opp i rue D’Antibes (før Zara). Liten Morgan, men har litt mer “påkledde” klær enn andre jeg har vært i. Finnes minst 3-4 Morgan’s i område Antibes-Cannes. Med forskjellig klær på hver butikk. Mer for de under 30 (etter min mening).

Fabri og Jaime Mascaro, er et par skobutikker du finner i og nær rue d’Antibes.

 

Shopping i Nice

Eric Zemmour, frisøren i rue de Suede som er verdt et besøk. La han få frie hender og det er som en “bli ny dag”!

Galeries Lafayette, 6, avenue Jean Mèdecin. Overdådig galleri med alt fra klær, mat, sko, kosmetikk og vin.

Galeries Nice ètoile litt lengre opp i Jean Mèdecin finner du en hærlig Adidas butikk over 2 etasjer. Og her finner du også byen Habitat for deg som elsker interiør. Varene her er 30-40% billigere enn du finner på Room i Oslo. Og for all del: glem ikke å ta taxfree. Ha alltid med passet og handle for over 180 euro. Da får du 13-15% til av prisen! Her inne finner du flere av de kjente kjedene!

Markedet i Cours Saleya. Frukt, grønt og blomster. Yrer av liv og verdt et besøk. Antikk markede hver mandag.